perjantai 15. marraskuuta 2013

Prost!

18-vuotias miespuolinen abiturientti joka on kiinnostunut oluista. Kyseinen virke kertoo kaiken oleellisen, mitä minusta tarvitsee tietää. Vaikka olutharrastus ei olekaan vielä monien vuosien mittainen, on kuitenkin halu ja innostus oppimaan sekä kokeilemaan uutta hyvin suuri ja vahva. Nykyään tuleekin kaikenlaisia eri oluita nautittua tasaiseen tahtiin sekä viikolla että viikonloppuisin. Mikäs sen parempaa, kuin kokeisiin lukemisen lomassa nauttittu lasillinen kylmää, hyvin humaloitua sekä hienon makumaailman omaavaa olutta.

Idea omaan olutblogiin lähti omasta tarpeestani saada vähäiset olutarvioni jonkin näköiseen järjestykseen. Vaikka tiedän, että olutblogeja alkaa nykypäivänä olemaan lähes joka kulmalla ja sisältöni ei pääpiirteisesti näistä hirveästi eroaisikaan, kiehtoi ajatus omasta blogista niin paljon, että päätin sen sitten loppupeleissä perustaa. Monet julkaisut tulevat varmaankin olemaan hyvin tyypillisiä olutblogipostauksia, eli olutarvioita, mutta koitan tuoda kaikkiin näihin myös jonkinnäköisen oman tyylin ja vivahteen. Suuressa roolissa tulee olemaan myös erilaiset tastingit, joita pidän kaveriporukkani kanssa. Näistä tulen varmasti kirjoittamaan jatkossa lisää.

Kaikkea mitä sanon tai jätän sanomatta, ei kannata ottaa kovin vakavasti. Olutasioissa olen vielä noviisi, joten jos jotain huomautettavaa löytyy, olisin tyytyväinen jos tästä kommentoisit minulle. Parannettavaa kuitenkin varmasti löytyy. Ja onhan koko elämä yhtä suurta oppimista, joten otan tämän myös siltä kannalta. 

Hyvää joulun odotusta ja makoisia hetkiä monien hienojen juomien parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti